csütörtök, augusztus 06, 2015

2 hónap minusz

Két hónapot töltöttem a nagy világban blogolás nélkül. Nagyon sok minden történt ez idő alatt, de valahogy nem volt kedvem írni róla. Vagy írtam, de nem publikáltam. Vagy írtam, de ki is töröltem pikkpakk. 

"Sziasztok. Erzsébet vagyok és három hónapja Facebook-mentes!"
"Szia Erzsébet!" - zúgja a tömeg.

Nincsen tömeg. Még mindig minden ismerősöm Facebook-függő. Valójában nem tudok róluk semmit, hiszen nem kell beszélgetniük, mert minden ott van róluk a neten, amit én nem látok ugyan, de ez az én problémám. :) 

Nagyon sokan kikoptak az életemből ez által és ez így van jól, mert nyilván, akik egy weblap nem használata miatt eltűnnek azokért nem kár. De olyan jól esik az, hogy sok embertől kapok olykor egy egy e-mailt, üzenetet. Tehát csupán ők számítanak. A legjobb barátnők is megmaradtak ettől függetlenül. Tehát jobb ez így. Próbáljátok ki!

Az így nyert időmet (igen: rengeteg időt nyertem azzal, hogy nem lesem mások gyerekeit, kiskutyáit és "futóspostjait") olvasásra, sportolásra, házimunkára fordítom. Újra falom a könyveket és elkezdtem újra fejleszteni igen gyér angoltudásom (persze nem fejlődik, de ez már részletkérdés). 

Futok. Bár a km-ek lassabban gyűlnek, mint szeretném. Most ott tartok, hogy már napi 7 km lefutása mellett lehet meg a 2015 km ebben az évben. Azt gondolom, hogy meglesz ez, csupán az volt a probléma, hogy a lábfájásom pihentetésre szorult. Most pedig túl sok időt töltök a gyógyszertárban, így a munka meg a futás rovására, de hétvégével ezzel is vége...

... és vár Európa és a szabadság!7 megjegyzés:

 1. remekség, welcome on board :-) Gka

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy hallok Rólad Detti! Hasonló utat járok hónapok óta én is, és maximálisan egyetértek Veled! 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. En is orulok, hogy rolad hallok Kata es remelem minden a legjobban alakul szamodra :)

   Törlés
 3. Most már én is egyre kevesebbet vagyok fent FB-on.
  köszi Petty te is megerösitettél hogy az időt más fontosabb dolgokra is be lehet osztani. ( Balazs Horvath )

  VálaszTörlés
 4. Igen Petty En is egyre kevesebbet nézek fel a FB oldalra. Te is megerősitettél, hogy van fontosabb, ami az időt illeti :)
  Köszi, puszi

  VálaszTörlés