hétfő, december 08, 2014

II. Jótékonysági MikuLÁSS futás

Esik.
...és?
Vizesek leszünk.
Mit vegyünk fel?
Megázunk.
Vizesek leszünk.
Fázni fogunk.
Esik.
...és? :)

A LÁSS Egyesület második alkalommal szervezte meg a MikuLÁSS jótékonysági futást a Margitszigeten. Elsőként neveztünk be Edina barátnőmmel a jeles eseményre, mert tudtuk, hogy mindenképp ott szeretnénk ma lenni... így az övé lett az 1000-es rajtszám az egy szigetközös verzióban, enyém pedig a 2000-es a kétkörösben. De nyomtatásba nem kerültek ezek a rajtszámok, így a listában a nevem mellett gyönyörűen szereplő 2000-es számot egy húzással kivégezte a rajtszámosztó hölgy és a nevem mellé biggyesztette a bűvös 2208-ast.

- Csókolom, 2000 g almát kérek szépen.
- Aranyoskám, 2208 g lett. Maradhat? 
Esett.
Bekerült a pakkunk a mindent elnyelő fekete kukazsákban, amit a csomagmegőrzőben is adtunk. 15 perc a rajtig. Megbeszéltük, hogy 3/4 11-kor fotózkodunk a 2014/km/év csoportból megjelent csapattagokkal, így kimentem az esőre, majd csoportosan behúzódtunk a tető lépcső alá. :)


Nagyon örültem, hogy össze tudtunk egy fotó erejéig gyűlni, mert kicsit jobbnak érezhettem magam, tudjátok, mintha én is lefutottam volna a 2014 km-t. Pedig nekem nagyon nem lesz meg. Mert ahhoz ki kéne menni futni olykor, amit nyáron elszúrtam erőteljesen, mert pont az a 3 hónap hiányzik. :)

5 perc a rajtig.
Edinával kivonultunk. Elállt az eső, amikor már a rajtnál álltunk, így elkaptuk a szaloncukrot osztogató Mikulást is egy fotó erejéig. Találkoztunk Ancsúrékkal is, de aztán megállapítottam, hogy nagyon kevés ismerős jelent meg ezen az eseményen. Amire magyarázat lehet talán az, hogy sokan a Velencei-tó körül futottak mikulás sapkával, míg sokan a délutáni fürdőruhás eseményt választották e napi szórakozásként.

10:10-kor elrajtoltunk, majd kb. 500 méter után szerencsére újra elkezdett esni az eső. Végigcsacsogtuk Edivel a futást, nevettünk, amit persze ő nem ismerne el utólag, de itt van rá a képes bizonyíték is:


Elvileg két körre neveztem, de 1 kör után kiálltunk, mert elég volt az ázásból. :) Kaptunk gyönyörű érmet és bő befutócsomagot, valamint az asztalos roskadásig voltak zsíros- és lekváros kenyérrel, valamint mindenféle süteményekkel, teával és forralt borral.

Az esemény jótékonysági, viszont annyi mindent kaptunk mint étel, mind ital és ruha (sapka, póló és érem) tekintetében, hogy nem is tudom mi maradt a nevezési díjakból az egyesületnek. :)

Befutás után felvettük a kis csomagjainkat, majd nyújtás és fotózkodás után haza is mentünk, mert eléggé át voltunk fázva már...


Persze előtte még elkaptam a szervezők közül Dávidot és gratuláltam neki az esemény megszervezéséhez. Hiszen nagyon szuper volt minden. Minden működött és nem volt káosz. Ugyan mi rossz sorba álltunk be elsőre a rajtszámosztásnál, de 10 perc alatt minden a kezünkben volt. Tudták, hogy "jár" a póló, tudták a méretet, volt tű a rajtszámhoz és gyorskötöző a csengettyűhöz. Az időjárás nem kedvezett nekik, de ezt nem tudhatták nyilván előre, tehát még az is így volt jó, ahogy volt. :)


Jövőre is biztosan ott leszek, ott leszünk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése