vasárnap, február 09, 2014

Rungaroring a Hungaroringen


A Hungaroringen kocogva rájöttem, hogy ezek után még talán az autóversenyekre is örömmel fogok kimenni a kis füldugóimmal a zsebemben. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, akármennyire is futásról van szó... csak semmi rohanás...


Amikor megláttam az eseményt tudtam, hogy ott akarok lenni, hiszen ez egy olyan helyszín, ahol nem futhat bármikor az ember lánya, így kihagyhatatlannak tűnt.
Be is neveztem, 2 fős csapatban és nagyon vártam, hogy végre eljöjjön a nap. 
Szombaton esőre ébredtünk, aminek apropóján a csapattársam egyből le is mondta, így egyedül indultam el Mogyoródra az esőben. Talán még szomorúan is.
A M3-on kiszúrtam egy futómatricás Opelt, amit gyorsan el is kezdtem követni, mert gondoltam ők biztosan tudják, hogy hova mennek. A boxoknál parkoltunk. Micsoda élmény! :)

Átvettem a rajtszámokat. Az egyiket magamra tűztem, a másikat zsebre raktam, mert így mind a két chip működött, így lett mért időm. :)

Közben megérkezett az Egyensúlyomos csapat is. Szuper volt mindenkinek a hangulata, tudtuk, hogy ez egy jó futás lesz. Mindenkinek megvolt a párja, rajtszáma. Bemelegítettünk, majd jöhetett a lámpára indított rajt. 
Végig kocogtunk és beszélgettünk Krisztával és Gyulával, lassan, kellemes tempóban.

Megfigyeltem, hogy hány féle rázókő van, hogy milyen a műfű az autóversenyzők számára. Hatalmas élmény volt. :) 


Talán 28 perc lett a vége. 28 perc alatt futottam körbe a ringet. Majd elindultam visszafelé, mert vissza szerettem volna menni a fiúkhoz, hogy visszakocogjak velük. Meg is találtam őket, majd visszakocogtunk együtt. :)

Nagyon jól éreztem magam, de ehhez nagyban hozzájárult a Ancsúr, Zoli, Vanda és Gyula társasága. :)

Megfigyeltem továbbá, hogy mennyivel jobban ment a futás így, hogy minden nap futok egy órát alacsony pulzuson. Sokat erősödtem, fejlődtem. Azt hiszem jó úton haladok!... de erről majd a következő postban!


Köszönet ezért a Nike-nak! :)

2 megjegyzés:

  1. Várom a következő posztot az alacsony pulzusos tapasztalatokról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zoli! Te gúnyt szeretnél űzni a visszaállítási pulzusomból? :P :)

      Törlés