vasárnap, január 26, 2014

Skyrun 2014 - DunaTower

Felfutottam. Lassú voltam. Élveztem. :) 

Pár hete felfedeztem, hogy a Skyrun idei első állomása fedett helyen lesz megrendezve: egy 13. kerületi irodaházban. Lépcsőn kell felfutni 18 emeletet. TIZENNYOLC. De mit kerestem én ott? Élményt. Aztán felfedeztem a nevezési díj összegét és gyorsan le is mondtam a részvételről. Nem volt kedvem ennyi pénzt kiadni, mert már annyit költök ezekre a hülye eseményekre, hogy csődbe megyek. Mindezek után pedig hozzájutottam egy kuponhoz, így 3000 Ft alatt lett a nevezési díjam - tehát máris nem akartam otthon maradni. 

A helyszínre korán érkeztem, mert délután vendégeket vártam és még főznöm is kellett. Nagyjából tizedikként rajtoltam el. 

Nem mertem túl gyorsan futni az elején, mert gondoltam mire a lépcsőkhöz érek meghalok... A 12. emeletig nem volt nagy problémám, de utána már csak kettesével vettem a fokokat és sétáltam. 

4 perc 46 másodperc. 420 lépcső. 18 emelet. 50 sms ill. értesítás, hogy "láttalak a tv-ben!", mert félhalálomban még meg is interjúvoltak a TV2 helyszínen lévő riporterei... :)

Korábban voltam már egy Skyrun futáson, tavaly, a Citadellánál


Ott leszek a következőn is - remélem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése