szombat, július 14, 2012

Boldog péntek tizenharmadikát! :)

Tudom és hiszem, hogy semmit sem jelent ez a dátum, ezek mellett pedig abban is biztos vagyok maximálisan, hogy nem kell fokozni a szerencsét hozó tevékenységeket ezen a napon: nem kell fekete macskát simogatni, nem kell kergetni, kutatni az utcákon a kéményseprőket és nem kell gyorsan elkezdeni lottózni sem. Persze félni sem kell, hogy ezen a napon valami baleset éri az embert, mert akkor biztosan történik valami. Reggel ahogy kislattyogtam a fürdőbe már tudtam, hogy péntek 13. van, mert a telefonom emlékeztetett. Arra gondoltam, hogy biztosan történik valami óriási baromság azon a napon, esetleg összetöröm az autót egy olyan helyen, ahol addig sosem tettem, vagy nagyon átverek egy betegek, elcserélek egy gyógyszert. Az elhatározás tehát megvolt, hogy figyelmes leszek. :)

Nekem a péntek 13. barátot hozott, meglepetést és meglepődést, örömöt és nevetést, zavart és felszabadulást. Jelenleg annyira meg vagyok még zavarodva, hogy a munka is nehézkesen ment, de azért haladtam. :) Szerettem a tegnapi napot nagyon, mert így pontot tudtam tenni egy olyan dolognak a végére, ami nagyon zavarta a hétköznapjaimat.

parameter.sk

Estére nagyon fáradt voltam, mire eljöttem a patikából. Hazáig énekeltem az autóban, lehúzott ablak mellett és csak mosolyogtam és mosolyogtam és mosolyogtam. :) De nem szolidan, hanem az a tipikus letörölhetetlen mosoly volt az arcomon. És van azóta is, ha az eseményekre gondolok. 

:) 

Boldog, emlékezetes péntek 13-at mindenkinek, minden korra! <3

Jövőhéttől egészen nehéz heteknek nézek elébe. Délelőtt spanyol óra, majd át az egész városon a gyógyszertárig, ahonnan nem fogok tudni szabadulni zárásig, mert a szabadságon lévőket helyettesítem. Holnap elő kell készülnöm a hétre étkezésileg, hogy Emilnek legyen mit ennie, ezért el fog készülni egy hatalmas adag töltöttkáposzta és előkészítem a husikat, amiket a reggel nyolc órás indulásom előtt már el kell készítenem. Meg fogok halni a fáradtságtól. :) Valakihez nem tudom a szerelmem bejelenteni vacsorára? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése