csütörtök, május 03, 2012

Hosszú és meleg

Nagyon hosszú, meleg és tartalmas napnak nézek ma elébe, amin ez a meleg nem fog segíteni, mert minden autós kómás lesz a városban és úgy vezetnek, mintha aludnának. Tehát lassú lesz a haladás, pedig annyi mindent besűrítettem a mai napba, hogy muszáj lesz tartanom a sebességet. Azért is vagyok kicsit elhavazva a mai nap, mert a tegnapi napot itthon töltöttem. Oka, hogy nem indult az autóm. Bár most hazudtam, mert indult, így pont ezért elvittük doktorbácsihoz, aki elvileg meggyógyította.
Rettenetesen meleg van már napok óta, ami részemről nem igazán panaszként akar hangzani, hanem inkább megállapításnak. Tegnap éjszaka nem aludtam túl jól, mert nagyon meleg volt a hálószobában és még nem kapcsoltuk be a klímát, de mivel semmi légmozgás nem volt, így az ablak kinyitása is teljesen feleslegesnek bizonyult. Mára lehűltünk egy kicsit, hajnalban. Lehet, hogy nem kéne ma bemennem dolgozni, hanem csak napozni és napozni és napozni...? :)
Hát akkor fogjuk neki a mai napnak: kávé, tea, zuhany, reggeli, lidl, dm, unicredit, e-mailek, rendelés, egis, botox, könyvelés, expediálás, bsi, vendéglátás, vacsorafőzés...
Soha nem lesz vége! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése