hétfő, március 12, 2012

CsupaHomok Királyfi

Végre megérkezett Detti barátnőm, férjével és pici fiával Levivel, aki az első 2 napot többnyire megszakíthatatlan hisztivel töltött, mert idegenek voltunk számára, pedig otthon még nagy volt a barátságunk, de azért annak már több, mint 2 hónapja és a feledés nagy úr! Aztán vasárnap estére barátságot kötöttünk és olyan haverok lettünk, hogy már kettesben flangálunk és nem sírunk anya után (persze én eddig sem sírtam, mert már nagy lány vagyok...).
Rájöttem, hogy vannak még jó gyerekek, aranyosak és kedvesek. :)
Ma megismertettük Levivel az óceánt és a homokot. Az óceánt szerette a hidegsége, a homokot pedig a forrósága ellenére is, mind a kettőt mosolygással és örömmel köszöntött. Le sem ült szinte egy pillanatra sem, máris felállt és vagy a köveket hordta, vagy csak körözött és élvezte, hogy nincsen a lábán cipő, eshet-kelhet és mégsem üti meg magát...
A legnagyobb élvezettel tette magát fülig homokossá és mindezek után már csak hab volt a tortán, hogy velünk egy magasságban sétálhatott végig a sétány "padkáján". Írnom sem kell, hogy nem igazán kedvelte az ötletet, hogy hazajöjjünk és csak azzal az ígérettel tudtok beszíjasznia babakocsiba, hogy a holnap délelőttöt is a parton töltjük.

Szuper Levente

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése