hétfő, március 05, 2012

Bokafájás

Mára az az érzésem, hogy túlterheltem a bokám az elmúlt hetekben a hirtelen elkezdett mindennapos reggeli futással. Szúró fájdalmat éreztem a bokámban, ami már a sétálásnál is fennállt, így szüntet tartottam. 5 napot. A képet összehasonlítva a fájásom kisugárzásával olyan, mintha az ugrócsontomtól indulna ki a fájdalom. Erre következtetek abból is, hogyha mereven a bokámat derékszögben tartva léptem, akkor nem fájt egyáltalán, csak amikor megmozdítottam. Grr...


Tegnap ismét felhúztam a futócipőt, bár kicsit féltem, hogy megint fájni fog, de semmit sem éreztem, valamint a futás jobban ment, mint valaha. Nem tudom, hogy annak köszönhető-e, mert már nagyon ki voltam éhezve egy jó futásra vagy csak annak, hogy jó formában vagyok mostanra, de nagyon jól esett! Csak a szokásos 4 km-t futottam, de így legalább nem fáradtam el nagyon. :)
Arra jutottam, hogy nem megyek mostantól minden nap futni, csak másnaponként, így hátha nem fogom fájlalni a lábam ismét! Holnap futónap! <3 ... otthon nem is tudom mi lesz, mert nagyon fog hiányozni a futás...! :)

4 megjegyzés:

 1. Drága drukkolok, hogy elmúljon a fájdalom! Pihentesd kicsit és borogasd, lehet csak meghúztad! Miért ne lehetne otthon is futni? :) Jobbulást a lábadnak!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm! Túl vagyok már a 2. futásomon a fájdalom óta és minden rendben van - egyenlőre. :) Természetesen lehet futni otthon is, csak hegyen lakom. Bármerre indulok csak lefelé vagy felfelé tudok futni - nincsen jó megoldás. Amúgy meg otthon mindig találok valami elfoglaltságot helyette (munka, tanulás, takarítás, miegymás).

  Sok sok puszi neked :*

  VálaszTörlés
 3. :) Megértelek...nálam nem a le vagy a fel okoz problémát...alapvetően nem vagyok egy futó típus. Mindig irigyeltem kicsit azokat, akik képesek rávenni magukat, sőt csodáltam azt aki még élvezi is a futást! :)

  VálaszTörlés
 4. Imádok futni. Élvezem, még azt is ahogy zihálok helyenként. Nah meg azt, hogy közben Lukács Laci duruzsolja a fülembe, hogy legyek a szexuális tárgya... lehet ennek ellenállni és nem futni? :)

  Szerintem amúgy a futás tipikusan az a sport, ami ingyen van és mindenkinek adott... és ha egyszer elkezdi valaki és csinálja - a kezdeti kudarcok ellenére is, akkor hamar megszereti és élvezi is... :)

  VálaszTörlés