szerda, augusztus 13, 2008

Ancsizós, barátnőzős, vacsorázós - szerintem.

Van egy lány, akivel immár 17 éve minimum ismerjük egymást. Először oviba jártunk együtt, majd általános iskolába, de ezután kicsit elsodort minket az élet egymástól. Csak néha találkoztunk vonaton, de semmi több. De mostmár 2 éve kb. újra beszélgetni szoktunk MSN-en és beiktattunk tegnapra egy kis talit is. Először új terveztük, hogy ketten beülünk valahova, beszélgetünk, de közbe Emil megváltoztatta a programot: találkoztunk egyik ismerősével (Gyuri) a Kilimanjaro étterembe 9-kor. Ancsi 7-re jött hozzánk: beszélgettünk sokat, ami nagyon jól esett, mert az elmúlt 2 évben nem nagyon találkozgattam senkivel. :o) Fél 9-kor hazaért Emil is, gyorsan lezuhanyzott, ivott egy teát, szívott egy cigit, majd el is indultunk a Mammutba. Odaérve Gyuri már nagyon éhes volt, meg persze Emil is. Én annyira nem, mert valahogy nem is éreztem valmai jól magam, ugyanis délután hánytam, kicsit szédültem, fáradt voltam, de mondjuk ettől függetlenül nem volt semmi probléma.

Beszélgettünk sokat és nagyon jól éreztük magunkat. :)

A hami jó volt elvileg mindannyiunknak, de mi itthon megbeszéltük Emilllel, hogy sehol nem volt ez az étterem a Dérynéhez, ami jelenleg a kedvenc helyünk (kinézetre is, kiszolgálásra is és kajailag is).

Apropó Déryné. 7főn ott tettük tiszteletünket Emil barátjával Palival és párjával Marival. Isteni volt a kaja mind a 4ünknek, ami ritka, hiszen mindig van valaki akinek nem a legjobb a kajája, de ilyen itt most nem volt...és az a mentás limonádé. Nyamm nyamm. :)

Ma is megyünk valahova étterembe. Dzsungelbe. Eszünk aligátort... nah jó. Én tuti nem: tartom még magam a jó kis vegetáriánus életmódomhoz. :)

Most suhanok dolgozni, előtte még összedobok valami ehetőt magamnak ebédre. Emilkém már korán elment itthonról, hogy el tudjon lógni 2-kor és ki tudjon menni Szilveszterrel jetezni. Nyiffnyaff. Én meg bámulhatom a főnököt egész délután. :(

1 megjegyzés:

  1. Én is jól éreztem magam és mostmár remélem sűrűbben találkozunk!!puszik!:)

    VálaszTörlés