hétfő, augusztus 04, 2008

Alvatlan 7vége


Megint eltelt egy hétvége amit normális ember alvással és pihenéssel tölt, de mi inkább azt választottuk, hogy jól érezzük magunkat pihenés nélkül! :)

Pénteken meló után és célba vettem a fodrászt, ahol ott hagytam egy csomó pénzt, de legalább a hajam nem változott. Persze mindez az én kérésemre, mert nem akartam, hogy rövidebb legyen meg, hogy más színű, mert én szeretem most ezt, meg másoknak is így tetszik (legalább ezt állítják).

Fodrász után hazajöttem, pakolásztam, beraktam a mosást, összepakoltam 7végére.

6 körül Emil is hazatalált, megvártuk, hogy a mosógép befejezze a mosást, majd egyből Siófoknak vettük az irányt, ahol már nagyon vártak minket Márta-nap ünneplésre...persze mi is nagyon vártuk, hogy leérjünk araszolgatva, mert "dugó" volt.

Leérve gyorsan megkajáltunk, de 9-kor már ünnepeltünk. Koccintottunk, pusziszkodtunk, én esetemben ismerkedtünk.

Időközben befutott Emil fia Szilveszter és a barátnője Évi is, akik kitalálták, hogy mennyünk bulizni és meggyőztek engem is, pedig majd el aludtam. :) Ittam egy kávét, egy gintonicot és már indulásra készen is voltam! :)

Szilveszter, Évi, Zokni, Betty (én :P), Emil, Edina és Marci (?) /balról jobbra/

Voltunk sok sok helyen a beachen, táncoltunk, iszogattunk, karaokeztunk (itt Évi vitte a pálmát az aranyesővel). Egyszercsak azt vettük észre, hogy kivilágosodott, ezért be is ültünk a Dinnerbe "ebédelni". ettünk répatortát... nyimmnyamm.

Hazaérve mindenki majd el aludt, csak én nem voltam álmos, így még olvasgattam kicsit, de azért 7 körül már én is lefeküdtem... a probléma ott volt, hogy 9kor már fel is keltem. Évivel beszélgettünk, mert ő sem tudott aludni. Aztán szépen lassan mindenki felkelt. Mindenki magához vette a kávéampulláit, majd a fiatalok hazatértek Bp-re.

Mi Emillel reggeli után a partra vettük az irányt, amit az időmérő kezdetekor hagytunk el (még a végén én is rászokok az F1-re). Utána lefeküdtünk aludni kicsit, amiből negyed7kor ébredtünk fel. Ami illő volt már olyankor, hiszen hivatalosak voltunk egy vacsorára is, ahol halászlé volt a terítéken... nah meg eső meg szél, mert az nem maradhat ki egy kis kerti partiból. :) Nagyon nagyon finom volt a hami és még torta is volt, mert mint kiderült Zoli, a házigazda nem régen ünnepelte a születésnapját! :)

A kertipartiról mi leléptünk 9kor, mert mentünk a Tankcsapdás dologra a coca-ra. LÁTTAM LUKÁCS LACIT! Mindenféle együttesek, énekesek énekeltek Tank számokat, Laciék pedig ezt hallgatták-nézték. Előadott TCS számokat a Ladánybene27, Péterfy Bori, Roy és Ádám, Eszenyi Enikő, KFT, Sub Bass Monsters, Zanzibár... nah és persze mindenki a saját stílusában. Baromi jó volt! :) ...és ami a legjobb Emilnek is tetszett a műsor. ;)

Megint elég későn kerültünk ágyba, de annyi baj legyen... messze volt még a reggel. Olyannyira, hogy én negyed10-kor ébredtem fel, de legalább egy kicsit kipihentem magam. Emil addigra már cserélt kávéfőzőt, pakolászott, cigizett, kávézott (hogy csak a legfontosabbakat említsem).
Fefiéknél reggeliztünk (pontosabban mondva Emil reggelizett, mert én izzítottam a pocom a beígért lángosomra). Reggeli után célba vettük gyorsan a partot napfürdőzés céljából (legalábbis én). Fél2 körül összeszedtük magunkat és felmentünk megnézni a F1-et, amit szerintem én élveztem a legkevésbé, pedig voltunk egy páran. Bár, ahhoz képest, hogy a világból ki lehetett volna eddig üldözni vele egész jól elnézegettem én is Sudokuzás közben. :)

Fefi ajánlatára kipróbáltunk egy éttermet, amit én már ismertem, mert jártunk oda egyik siófoki ismerősömmel régebben... de a lényeg, hogy ettünk finom tengergyümölcsei pizzát. NyimmNyamm. Nagyon régen ettem pizzát, így nagyon jól esett! :)

Sajnos a nap a végére ért... és nekünk el kellett indulni vissza Pestre, mert hát 7főn munka. Természetesen a dugó nem amaradhatott ki most sem, de mindezért kárpótolt a hangfalakból éneklő Lukács Laci! :)

Hohoo... a lényeg kimaradt! Mielőtt elindultunk hazafele még strandoltunk egyet...és én is bementem a vízbe (baromi jól esett mellesleg). :))

Nah hát így mára ennyi eddig...jövő7en ugyanott ugyanazokkal... már nagyon várom, mert nagyon jól érzem magam mindig! :) Addigra kell szereznem Bélának pár MSZP-s cuccot, csak a móka kedvéért. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése