hétfő, július 14, 2008

Siófok, siófok...

Sajnos mára elromlott az idő...esik, fúj...dörög...villámlik. Gyanítom, hogy mindenki utálja ezt az időjárást, hiszem ilyenkor a városban csak araszolnak az autók, az esernyőt kitépi kezünkből a szél...és még sorolhatnánk. Nincsen ettől rosszabb.

Persze nem mindig van ám ilyen rossz idő: 7végén (szombaton főleg) gyönyörű idő volt, így vettük is magunknak a bátorságot és meglátogattuk tengerünket, a Balatont. 2 éve nem voltam Siófokon, ami hiányzott, mert szerintem nagyon szép és jó hely és nagyon sok emlék és élmény fűz oda, és persze így a 7vége után mégtöbb. :)

A strandolás végkimenetele nem ugyan a legkedvezőbb, hiszen nagyon csúnyán leégtem (combom meg a pocom), de nem olyan vészes szerencsére a helyzet...viszont legközelebb tuti bekenem mindenem, nem csak a hátam (főleg, ha hason fekszem)... :)

Szerintem sikerült egy laza 2 kg-ot visszahíznom így a 2 nap alatt, mert 2x is bezabáltunk iszonyat mód és én mostanság nem vagyok a kajáláshoz szokva...ami pozitív, mert így legalább nem hízok meg (annyira, mégjobban). De legalább ettem nagyon nagyon finom dolgokat, csupa olyat amiket más nem eszik meg... rákot, kagylót, mindenféle halat... nyamm.

Este mind2 nap elmentünk a városi szabadtéri színpadhoz, mert koncertek voltak. Persze egyik nap sem jutottunk be, mert olyan nagy volt a tömeg, de hát annyi baj legyen! :) Sétáltunk inkább helyett a CokeBeachen, ahol roppant színvonalas Kistehén tánczenekar koncert folyt. :) Nah, de a lényeg! 2 hét múlva TANKCSAPDA!!! :) <3

Jövő7en is megyünk Siófokra! LGT koncertre. :) Sajnos a megnyert EFOTT így kimarad, de oda elmegy (elvileg) Kata barátnőm barátnőjével, aminek ők örülnek én meg annak örülök, hogy nekik tetszik, hogy mehetnek. Úgy érzem ennek a mondatnak nem sok értelme volt. :)

Most megyek... 11-re kell majd mennem dolgozni, addig meg hát van még ezer dolgom... pl. ki kell teregetnem meg rendet kell raknom a szobámba, mert amióta idejöttem még nem sok időm volt erre. :) :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése