szerda, július 30, 2008

Közkedveltség

'Hallom' mostanság elég sok 'idegen' téved a blogomra, persze mindenki csak kíváncsiságból, hogy mitől izgalmas/érdekes egy húsz éves. Nekik üzi: sosem tudják meg. :)

Nah jó... nem vagyok én ilyen gonosz...sőőőt.. szeretetreméltől, kedves, aranyos, őszinte vagyok. Persze ezt sorolhatnám még, de nincsen időm nekem minderre... kérdezze mindenki azt akivel együtt élek...hátha ő sem tud még rosszat mondani (eleget). ;)

Holnap korán kelek... hazaszaladok meló előtt Sződligetre anyuciékhoz, mert oda küldte az apeh a levelet, amire szüksége van drága főnökömnek... meg hozok pár ruhát fel Pestre, mert abból mindig hiány van. 11-re megyek dolgozóba, ahol remélem, hogy nagy lesz a forgalom, mert már unom a semmit tevést igencsak.... de! ezért Timivel már lassan nagyon szépen rendberakunk mindent a vonalkódok terén. Éljünk mi! :) Este pedig megyünk valami olasz étterembe, valakikkel...még igazából ez egy kusza rejtély számomra!

Találkoztunk ma Gáborral, odaadtam neki a postaláda kulcsát. 3 hete nem láttam már és ma furcsa volt... de hát mindennel kapcsolatban változnak az ember érzései. Mostmár hiszek abban, hogy az idő megszépíti az emlékeket, nah meg abban is, hogy okosabbá, megfontoltabbá teszi az ember gyerkemét. Most nagyon jól érzem magam, boldog vagyok... nem sok minden hiányzik... szinte semmi... vagyis most jól jönne egy zokni, mert fázik a lábam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése